Wat onze cliënten over ons zeggen

“De warmte en liefde wat dit centrum uitstraalt”

Lieve warme mensen van Dana centrum, onze dank is niet in woorden uit te drukken. Dit centrum zou ik echt iedere vrouw gunnen en ik ben heel erg blij dat ik het mezelf gegund heb. Na mijn eerste bevalling in het ziekenhuis  7 jaar geleden, durfde ik het niet aan nog eens zwanger te worden, maar de wens nog eens moeder te worden bleef heel sterk aanwezig. En toen kwam Dana centrum op ons pad. De warmte en liefde wat dit centrum uitstraalt en de totaal andere benadering van zwangere vrouwen heeft mij geholpen de stap te zetten en daar heb ik nooit spijt van gehad.

Alle sessies waren zo bijzonder en fijn. Het heeft mij geholpen mijn vorige bevalling te verwerken en een plek te geven en deze bevalling met veel vertrouwen in te gaan. Uiteindelijk ben ik thuis bevallen samen met Martine en dat had ik nooit kunnen bedenken. Bedankt voor het terug zetten in mijn kracht als vrouw.

Liefs Stefan, Marieke, Noé en Olen

“IPT was een waardevolle toevoeging”


Met de wens voor een meer persoonlijke en holistische aanpak tijdens deze zwangerschap, kwam Dana centrum op ons pad. De begeleiding die wij hebben gekregen, heeft een grote rol gespeeld in hoe wij terugkijken op deze bijzondere periode in ons leven. 

De warmte en persoonlijke aandacht hebben we bij iedereen van Dana ervaren. Maar in het bijzonder zijn we dankbaar voor Martine, die ons van begin tot eind heeft begeleid met haar deskundige en liefdevolle aanpak. De IPT sessies waren een waardevolle toevoeging in het gehele traject. Ervaringen rondom de geboorte van ons eerste kindje kregen een plekje en ik ging krachtig en vol vertrouwen de bevalling van ons tweede kindje tegemoet. Wegens een vbac kozen we voor het ziekenhuis, waar Martine ons bijstond en het klinisch team een goede aanvulling was. Martine gaat op een heel fijne manier de samenwerking met het klinisch team aan. Mede daardoor heb ik een heel positieve en rustige sfeer ervaren. 

Ik heb me gehoord, gezien en gesteund gevoeld. Het was een onvergetelijk proces dat werd afgesloten met de prachtige geboorte van onze zoon. 

D. & L.

“Jullie zorg gaat zoveel verder”

Graag willen we jullie bedanken voor de geweldige zorg en de fijne begeleiding die jullie ons hebben gegeven tijdens de gehele zwangerschap, bij de geboorte van ons kindje en in de eerste dagen daarna. Jullie manier van werken in teams van twee verloskundigen zorgt ervoor dat wij jullie en jullie ons hebben kunnen leren kennen.

Mede hierdoor hebben wij van deze bijzondere tijd genoten en deze met vertrouwen kunnen beleven. Jullie zorg gaat verder dan enkel de praktische zaken, we voelen ons bevoorrecht met de warme en liefdevolle aandacht die jullie ons hebben gegeven! 

Hartelijke groeten, T. R. & F. 

Dit centrum zou ik echt iedere vrouw gunnen en ik ben heel erg blij dat ik het mezelf gegund heb.

“Warm, kundig, zorgzaam & liefdevol”

We zijn heel dankbaar dat jij ( Martine) en Dana Centrum op ons pad zijn gekomen. De reis die we samen met Martine hebben gemaakt tijdens de zwangerschap en bevalling voelde warm, kundig, helend, zorgzaam en liefdevol

Dankzij jouw vertrouwen heb ik het aangedurfd om thuis te bevallen in mijn eigen veilige bubbel. Daar ben ik je eeuwig dankbaar voor. Ook tijdens de bevalling was je een rots in de branding. 1000 maal dank voor alles!

Liefs, A.

“Dank je wel voor alles!”

Martine, you are golden! Echt een heel bijzonder mens. Wij willen jou ontzettend bedanken voor alles wat je voor ons hebt gedaan. Het heeft niet alleen gezorgd voor een super fijne bevalling, maar ook voor meer vrijheid. Zowel fysiek als mentaal, door de IPT sessies. Dit betekend zo veel voor mij en onze relatie. Ik heb er geen woorden voor..behalve: Dank je wel voor alles! En als wij ooit iets voor Dana Centrum kunnen betekenen horen we het graag! Veel liefs!

R. & M.

“Ondanks dat alles anders liep, voelde ik me in mijn kracht”

Dank je wel Martine dat je bij de geboorte van Elijah was. Dat je mij hielp een andere houding aan te nemen die veel fijner was dan die het ziekenhuis voorstelde. Dank je wel dat je er was in de drukke setting war er eigenlijk geen plek voor ons was. Ondanks dat alles anders liep dan gehoopt, heb ik me enorm in mijn kracht gevoeld. Jij en de andere verloskundigen van Dana doen echt heel belangrijk en mooi werk. Dank je wel voor je liefdevolle begeleiding. Je bent een mooi mens en dank dat jij er voor ons was!

Veel liefs, papa & mama van Elijah.