Marisol Acchiardo – Schaduwwerker, Thetahealer en Tantrisch werker

Hallo, ik ben Marisol. Ik ben opgegroeid in Chili en Noorwegen. Als volwassene heb ik de wereld rondgereisd en in veel verschillende landen gewoond. Nederland is nu mijn thuis. Ik waardeer de Nederlandse ontspannen houding.

Ik ben een ervaren privé-sessiegever sinds 2009. Ik geef mijn sessies in het Engels en heb geoefend met mensen uit elke levensfase.

ZIJN MIJN SESSIES VOOR JOU?

Het soort mensen dat zich tot mijn sessies aangetrokken voelt, zijn degenen die dieper in zichzelf willen gaan. Wat ik daarmee bedoel is dat het mensen zijn die al wat zelfontwikkelingswerk hebben gedaan, die klaar zijn om te kijken naar het goede, het slechte, het lelijke en alles wat je probeert te onderdrukken. Je moet al met wat zelfbewustzijn komen.

Mijn werkstijl wordt omschreven als diep intuïtief, recht voor zijn raap en direct. Ik hou me niet in en ik doe niet aan het verbloemen van zaken. Ik werk graag met de waarheid. Ik doe dit altijd met mededogen, humor en ik heb altijd het beste met je voor.

Mijn sessies zijn geen therapie, maar een begeleiding naar zelfreflectie. Ze vullen andere traditionele processen aan doordat je herhalende patronen kunt loslaten en emotionele triggers kunt verminderen.

Ben je klaar om eerlijk naar je patronen te kijken? Durf je naar je donkere hoeken te gaan waar de meeste groei is?

TESTIMONIAL

(Vrouw 28, student en alleenstaande moeder, Stad: Utrecht)

Ongeveer een jaar geleden kwam ik bij Marisol voor mijn eerste ThetaHealing sessie op verwijzing van mijn verloskundige. En er zijn er inmiddels veel meer geweest. Tijdens de sessies zitten Marisol en ik tegenover elkaar, ik sluit mijn ogen en ik laat Marisol zich afstemmen op mijn energieveld. Ze ‘hoort’ dan de belemmerende overtuigingen die opgeslagen zitten in mijn energieveld en ze deelt ze met mij. Dit kunnen overtuigingen zijn die van generatie op generatie zijn doorgegeven in mijn familiesysteem of trauma uit vorige levens. De overtuigingen die mij niet langer dienen, sturen we naar het Licht.

Het is altijd opvallend wat er tijdens de sessies naar voren komt. Echt een feest van herkenning. Ik kan het algehele gevoel na een sessie het beste omschrijven alsof het mijn energieveld opruimt. En daarmee is mijn ervaring in het leven dat ik een heel andere energie uitstraal en aantrek.

Vanaf de eerste sessie tot nu is er veel voor mij veranderd. ThetaHealing heeft me geholpen om me meer op mijn gemak en liefdevol te voelen in mezelf en in het leven. Ik voel niet meer de angst die ik constant in mijn lichaam voelde, ik heb geen last meer van depressieve, destructieve gedachten en gevoelens zoals voorheen en ik ervaar veel minder boosheid. Bovendien is er een gezonder evenwicht in de dynamiek in mijn relaties met mensen, vooral tussen mijn ouders en mij. En zo kan ik nog een paar dingen noemen waarin ThetaHealing een bijzonder positieve bijdrage heeft geleverd aan een echte verandering en doorbraak van belemmerende patronen.

Alle therapieën die ik eerder heb gevolgd, deden een beroep op mijn cognitieve, rationele, analytische vaardigheden. Dus ik had het inzicht waar bepaalde dingen vandaan kwamen, maar de daadwerkelijke verandering gebeurde niet. Na jaren hulp gezocht te hebben in de reguliere zorg ervaar ik ThetaHealing als een echte verademing.

Ik ervaar Marisol als een liefdevol, eerlijk en direct persoon, altijd scherp om tot de kern te komen van wat er speelt, dat ook met humor naar het Licht gestuurd mag worden. Ik ben Marisol zeer dankbaar voor haar aandeel in mijn transformatieproces en wens iedereen die er klaar voor is een sessie van haar toe.

Veel liefs!

ONDERWERPEN WAAROP IK FOCUS:

  • Seksualiteit, lichaamsproblemen en alles wat daarmee te maken heeft

Heb je seksuele blokkades, schaamte en een laag zelfbeeld?
Gebruik je seks om liefde, waardering en goedkeuring te krijgen?
Voel je je vaak afgewezen, jaloers, behoeftig, ontoereikend…?
Gebruik je seksualiteit om diepere problemen te verdoezelen of te onderdrukken?
Doe je nog steeds dingen uit je verleden?

  • Zwangerschap, ouderschap, vrouwelijkheid en relaties

Ik werk met aanstaande moeders, aanstaande vaders en ook met ouders na de geboorte.
Bereid jezelf voor door te kijken naar hoe je bent geconditioneerd.
Wat zijn je geloofssystemen rond moeder/vader zijn?
Wat geloof je over je eigen ouders en het ouderschap in het algemeen?
Hoe beïnvloedt het ouderschap de relatie met je partner?
Ik sta ook open om te werken met andere onderwerpen die je bezighouden of die op dit moment aan de orde komen.

DE TECHNIEKEN DIE IK GEBRUIK:

Mijn sessies zijn een mix van al het onderstaande. Ik gebruik niet strikt één systeem, omdat ik graag toegang heb tot alle geschikte tools voor elk individu.

  • Schaduwwerk:

Werken met je onbewuste geest om de delen van jezelf bloot te leggen die je steeds weer wegdrukt en verbergt voor jezelf of anderen.

Ik volg een doorlopende training in schaduwwerk, spiritueel omzeilen en emotionele intimiteit bij Robert Augustus Masters (PhD en auteur van vele briljante boeken, waaronder deze: https://www.amazon.com/Spiritual-Bypassing- Spiritualiteit-Discon-nects-Matters/dp/1556439059).

  • ThetaHealing:

Dit is een methode voor je geest, lichaam en ziel die je in staat stelt beperkende overtuigingen op te ruimen. Krijg toegang tot intuïtieve vermogens, graaf in geloofssystemen en help mentale blokkades op te heffen. Ik werk sinds 2009 met deze methode, zowel gevend als ontvangend.

  • Tantra:

Ik ben een tantrisch beoefenaar sinds 2011, een gecertificeerde tantrisch lichaamswerker en een workshopfacilitator voor The New Tantra sinds 2016. Ik co-faciliteer seksuele deconditionering niveau 1 en 2, vrouwenworkshop, transmissietraining en de Ego-workshop. Meer info: https://www.thenewtantra.com

Daarnaast ben ik Myofascial Release Practitioner geweest, heb ik 1 jaar geneeskunde gestudeerd aan de universiteit, ervaren in EMDR therapie, functionele therapie en oertherapie.

PRIJZEN

Sessie van 1 uur: € 181,50,- (incl. btw)

CONTACT

Als je geïnteresseerd bent, stuur me dan een bericht en ik neem contact met je op met de beschikbaarheid van mijn sessies: acchiardomarisol@gmail.com

Dank je.