Mariëtte Frits, Eigenaar, Founder van Integral Pelvic Therapy, Opleider, IPT-Practitioner en Body Stress Release Practitioner

Opleider, trainer, gevoelsmens in hart en nieren. Sinds 2004 begeleidt zij mensen in hun herstelproces en ontwikkeling en leidt zij met hart en ziel mensen op. 

Al meer dan 15 jaar werk ik als coach en lichaamswerker.

Mijn passie is mensen in al hun diversiteit.

Ik ervaar het als een voorrecht om tijdens de opleiding en ook tijdens de IPT-sessies zo dichtbij iemand te mogen komen. Het werken met vrouwen op deze manier raakt me iedere keer. Persoonlijk flink door de wol geverfd ben ik in staat een bedding te bieden voor alles wat er is. Er is voor mij niets mooiers dan te zien en ervaren dat vrouwen zich veilig voelen, dat ze hun “ja” en “nee” weer ontdekken, dat ze kunnen helen en hun innerlijke kracht weer terugvinden.

Mariette

Naast 10 jaar als leerkracht in het binnen- en buitenland te hebben gewerkt, heb ik opleidingen gevolgd op gebied van NLP (Practitioner en de Master Practitioner), Emotioneel Lichaamswerk en Ademwerk. In Zuid-Afrika heb ik bij Ewald en Gail Meggersee de Body Stress Release Academy gevolgd.

Bij Betty Martin heb ik geleerd over het “Wheel of Consent”, een concept wat mij diep raakt Ik neem dit in al mijn behandelingen mee en het vormt een essentieel deel van de opleiding. Verder heb ik vele cursussen gevolgd op allerlei gebied van tantra en sjamanisme tot voetreflexologie.

Mijn aanpak is naast liefdevol en warm vooral nuchter, gedegen en resultaatgericht. Zo nodig hou ik je een spiegel voor of stel “indringende vragen”. 

Het leven heeft mij vele kanten laten zien; van ziek tot gezond, van monogame tot “ingewikkelde” relaties, van werken in internationale teams tot zzp-er op Hollandse bodem.

Hierdoor is niets te gek, kan alles besproken worden. Overal is een bedding voor.

Graag ga ik met jou het avontuur aan.