Flo Joly Delotbiniere, Vroedvrouw, Kraamverzorgster en IPT Practitioner

Hallo, mijn naam is Flo. Ik ben geboren en getogen in het Verenigd Koninkrijk en woon sinds het voorjaar van 2020 in Nederland.

Mijn persoonlijke en voortdurende reis door traumawerk, tantra en integrale bekkentherapie heeft me ertoe gebracht mijn werk op een somatische manier te benaderen. Dit hielp mij vanuit mijn passie mensen te helpen op het gebied van persoonlijke groei, met name rond relaties en ouderschap.

In eerste instantie ben ik naar Nederland gekomen om de IPT-training voor vrouwen te doen. Tegen het einde van de opleiding vroeg Daphne of ik met haar wilde werken als verloskundige. Ik voelde dat het bijzonder was dat deze deur voor mij geopend werd en het duurde dan ook niet lang voordat ik instemde met dit nieuwe avontuur.

Ik heb me niet door de taalbarrière van deze droom laten weerhouden, maar in plaats daarvan heb ik mijn eerste jaar als kraamverzorgster gewerkt, waardoor ik het Nederlandse systeem beter leerde begrijpen.

Als een in Londen opgeleide verloskundige die voornamelijk in een medische omgeving op afdelingen en ziekenhuizen werkte, gaf dit eerste jaar me ook de mogelijkheid om aanvullende therapieën aan te bieden waarin ik tijdens mijn tijd in het VK geschoold was: KG Hypnobirthing, aromatherapie en moeder- en babymassage.

De reguliere medische training doorlopen vond ik heel belangrijk om vertrouwen te krijgen in het omgaan met noodsituaties, maar ik heb altijd geweten dat mijn ware roeping ligt in het ‘met vrouwen zijn’: samen groeien in vertrouwen en zorgen voor een veilige en rustige overgang van je kindje van buik naar buitenwereld.

Martine en ik, samen als nieuw team vanaf 2022, kijken er zo naar uit om je te ontmoeten en deze wonderbaarlijke reis met je te maken.

Flo