','

' ); } ?>

Annemarie VosPRI therapeut

Mijn naam is Annemarie Vos. Als bestuurskundige ontdekte ik dat vooral mensen mij interesseren en als moeder ontdekte ik dat mijn hart het meest uitgaat naar het (aanstaande) ouderschap. Hoe kunnen we er zo goed mogelijk voor onze kinderen zijn. Wat hebben zij nodig, wat hebben wij als ouders nodig? Vaak weet je wel wat je als (aanstaande) ouder mee wilt geven aan je kind, dat is natuurlijk de beste basis die je je kunt wensen! Maar wat doe je als onzekerheid, boosheid, angst of overspannenheid optreden? En je even niet zo liefdevol aan kunt sluiten op je kind, op je partner? Dat gebeurt ons allemaal, dat herkennen de meeste ouders wel.

Zitten deze gevoelens en gedragingen je teveel in de weg? Je kunt er wat aan doen middels PRI. PRI geeft je praktische inzichtelijke handvatten waar je zelf mee aan de slag kunt gaan om jouw belemmerende gedachten, gevoelens en gedragingen aan te pakken.

Als moeder van twee dochters (2017/2021) weet ik welke uitdagingen je tegen kunt komen. Ook ter verwerking van een traumatische bevalling en moeizame eerste start kan ik je goede begeleiding bieden.

TIP: ter voorbereiding op de bevalling en het ouderschap biedt PRI je een manier hoe dit nog bewuster te doen, aangesloten vanuit jouw hart. Er hoeft niet altijd bij voorbaat een probleem te zijn, maar het kan ook als verrijkende voorbereiding dienen.

Vanaf 2014 heb ik mij omgeschoold tot PRI-therapeut. Je kunt mij vinden in mijn praktijk in Doorn en om de week op vrijdag in het Dana Centrum. Als je het praktischer vindt, weet dan dat je ook online van harte welkom bent.

Benieuwd naar meer informatie over PRI of over mij, kijk dan op www.privos.nl en op www.prionline.nl