','

' ); } ?>

Saskia Schipper, Algemeen ondersteuner bij Dana

Ik vind het een hele eer om deel uit te mogen maken van het hechte team vrouwen bij Dana. Ik word er blij van als we er samen voor kunnen zorgen dat iedereen die bij ons komt en werkt zich gezien, gehoord en gedragen voelt. En daarom is het ook zo leuk om samen met Daphne en Mariette alles op alles te zetten om er voor te zorgen dat alles soepel reilt en zeilt in het Danacentrum.

Ik werk doorgaans op maandag, dinsdag en donderdag voor Dana centrum en beantwoord tussen 9.00-14.45 mijn mails, veelal vanuit huis. Telefonisch kun je me op deze dagen bereiken via onze receptie tussen 10.00-13.00 uur.

Naast mijn werk bij Dana ben ik moeder van twee lieve dochters en werk ik vanuit mijn eigen Doulapraktijk De Ronde Venen in Vinkeveen als geboorte- en postpartum doula/zwangerschapscoach.

Het is mijn persoonlijke missie vrouwen en hun partners te steunen en begeleiden – direct of indirect -op bijzondere, krachtige en transformerende momenten in hun leven, zoals in de zwangerschap, tijdens de bevalling en in de eerste 1000 dagen na de geboorte.

Voor meer informatie: www.lichtschipper.nl