Ons team

Onze missie: de best mogelijk zorg voor jou!

Bij Dana Centrum werken we met een professioneel team om jou, je partner & jullie kindje de best mogelijke zorg te geven. Voor begeleiding van je zwangerschap kom je bij één van onze teams van steeds 2 verloskundigen. Zij stellen zich hieronder graag aan je voor.

Daarnaast hebben we diverse therapeuten, coaches en andere professionals in huis die jou op verschillende vlakken kunnen begeleiden rondom je zwangerschap, bevalling, maar ook de tijd erna. Wil je een afspraak maken? Klik dan op de therapeut/coach voor de contactgegevens of bel naar de receptie van Dana Centrum.

De grondleggers

Daphne van der Putten, Eigenaar, Founder van Integral Pelvic Therapy, Vroedvrouw, Opleider, IPT-Practitioner

Vroedvrouw in hart en nieren, begaan, betrokken, liefdevol, kundig en krachtig. Al jaren begeleidt zij vrouwen in het bijzondere proces van zwangerschap en geboorte.

Lees meer

Mariëtte Frits, Eigenaar, Founder van Integral Pelvic Therapy, Opleider, IPT-Practitioner en Body Stress Release Practitioner

Opleider, trainer, gevoelsmens in hart en nieren. Sinds 2004 begeleidt zij mensen in hun herstelproces en ontwikkeling en leidt zij met hart en ziel mensen op.

Lees meer

Mariette

Verloskundigen

Ellis van Renterghem-Praamstra, Vroedvrouw

Ellis is getrouwd en moeder van vier. Van 2003 tot 2021 werkte ze als verloskundige. In 2021 besloot zij het vak even los te laten en kwam zij bij Dana als praktijkondersteuner. De kleinschaligheid bij Dana en de holistische benadering spraken haar zo aan dat zij per 1 juni 2023 haar oude liefde – de verloskunde – weer oppakt als vroedvrouw bij Dana.

Lees meer

Kristel Winters, Vroedvrouw – Klassiek Homeopaat – Lactatiekundige IBCLC HypnoBirthing Docent – IPT-Practitioner

Kristel is een warme, krachtige vrouw en gepassioneerde vroedvrouw. Bij haar vind je een stevige bedding. Zij biedt ieder de ruimte om zichzelf te zijn.

Lees meer

Martine Boerma, Vroedvrouw en IPT-Practitioner 

Sinds 1998 is zij verloskundige in hart en nieren. Met hart en ziel, kennis, kunde, liefdevolle aanraking en humor begeleid zij vrouwen in hun proces.

Naast verloskundige is Martine ook werkzaam als IPT-Practitioner bij Dana Centrum.

Lees meer

Martine Boerma

Flo Joly Delotbiniere, Vroedvrouw en IPT-Practitioner

In London opgeleid als verloskundige in een vooral medische setting. Sinds voorjaar 2020 in Nederland en werkzaam bij Dana als holistisch verloskundige & IPT-Practitioner.

Op dit moment is Flo met verlof tot september 2023.

Lees meer

Flo

Praktijkondersteuning

Saskia Schipper, Algemeen ondersteuner

Sinds de start van Dana deelde Saskia samen met Ivonne de praktijkondersteunersfunctie. Nu biedt zij algemene ondersteuning aan het management voor de verloskundige praktijk, de IPT-opleiding en beroepsvereniging IPTA, o.a. op het gebied van administratie, marketing, cursusorganisatie.

Lees meer

Ramona Jongerius, Praktijkondersteuner

Nu Ellis weer als vroedvrouw is gaan werken, ondersteunt Ramona ons per 1 juni 2023 met de praktijkvoering. Je vindt haar elke werkdag tussen 9:30 en 13:00 uur in de receptie, waar ze iedereen een warm welkom geeft bij Calluna, de telefoon aanneemt, afspraken inplant en zoveel meer! Ramona is telefonisch bereikbaar tussen 10:00-13:00.

Lees meer

Echoscopie

Marloes van Schagen -Echoscopist

Marloes is een warme en kundige echoscopist (tevens vroedvrouw) die je met liefde en humor meeneemt tijdens een echoscopisch onderzoek van jullie kindje in je buik.

Je kan bij Marloes terecht voor alle echo’s zowel medisch als op eigen verzoek.

Vanuit haar Boshuisje op de Veluwe komt ze op dinsdag of woensdag naar de praktijk.

Lees meer

Integral Pelvic Therapy (IPT)

Daphne van der Putten, IPT-Practitioner en oprichter/hoofddocent van Integral Pelvic Therapy

Daphne heeft een grote missie: vrouwen, en sinds kort ook mannen, weer in contact brengen met alle wijsheid die in het bekkengebied verscholen ligt.

Lees meer

Daphne

Mariëtte Frits, IPT-Practitioner en oprichter/hoofddocent van Integral Pelvic Therapy

Mariëtte werkt al bijna 20 jaar als coach en lichaamswerker. Diep geroerd als zij is door Betty Martin’s Wheel of Consent staat toestemming vragen aan het lijf altijd voorop.

Lees meer

Mariette

Martine Boerma, IPT-Practitioner 

Martine werkt al sinds het begin in de praktijk als IPT-Practitioner. 

Met hart en ziel, kennis, kunde, liefdevolle aanraking en humor begeleid zij vrouwen in hun proces. Wij zijn enorm dankbaar dat zij deel uitmaakt van ons team. 

Lees meer

Martine Boerma

Flo Joly Delotbiniere, IPT-Practitioner

Na het volgen van de IPT opleiding heeft Flo de dappere stap gezet om van Londen naar Nederland te verhuizen. In de tijd dat zij bezig was de Nederlandse taal onder de knie te krijgen, begon zij als IPT- Practitioner bij ons te werken.

Lees meer

Flo

Aster Hermans, IPT-Practitioner

Met haar warme, enthousiaste en betrokken hart begeleidt Aster met veel liefde je zwangerschap, baring en kraamtijd. Of het nu gaat om een meditatie om meer contact te krijgen met je kind, of een secuur oog met veel kennis op het medische vlak, bij Aster ben je in goede handen.

Lees meer

Aster

Kristel Winters, IPT-Practitioner

Kristel is een warme, krachtige vrouw, moederfiguur en gepassioneerde vroedvrouw. Bij haar vind je een stevige bedding. Zij biedt ieder de ruimte om zichzelf te zijn.

Lees meer

Kristel

Anja Strengers, IPT-Practitioner

Anja Strengers is moeder van twee prachtige jongvolwassen kinderen. Sinds 20 jaar werkt ze als jeugdarts en ze is docent yoga en babymassage geweest. Daarnaast heeft zij zich de afgelopen 15 jaar verdiept in tango en tantra en heeft ze workshops in lichaamswerk en zelfontwikkeling gevolgd. Hierdoor is Anja toenemend bewust geworden van wat er in het lichaam te voelen en beleven is en wat het betekent vrouw te zijn.

Lees meer

Anja Strengers IPT

Daphne Hooiveld, IPT-Practitioner

Mijn naam is Daphne. Ik geef op dinsdag en donderdag IPT-sessies bij Dana. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom bij mij. Door mijn jarenlange ervaring als holistisch massagetherapeut en individueel systemisch coach zijn mijn handen vaardig geworden in afgestemd aanraken en helpen bij ontspannen. Ik bekijk een mens en zijn/haar hulpvraag altijd vanuit de context.

Lees meer

Daphne Hooiveld IPT

Bekkenfysiotherapie

Petra Tuunter, Fysiotherapeut en ZwangerFit Docent

Mijn naam is Petra Tuunter. Ik ben bekkenfysiotherapeut en kan je bijstaan bij problemen met je bekken of bekkenbodemfunctie, zoals bekkenpijn, urineverlies, verzakkingsklachten en pijn bij vrijen, door middel van onderzoek en therapie. Lees meer

Petra

Healing

Marisol Acchiardo, Schaduwwerker, Thetahealer en Tantrisch werker

Marisol is niet je gebruikelijke sessiegever in Dana. Ze is gespecialiseerd in tools voor zelfbewustzijn en biedt 1-op-1 sessies rond thema’s als ouderschap, seksualiteit, lichamelijke problemen, relaties, geschiedenis van misbruik en nog veel meer. Ze werkt met zowel vrouwen als mannen. Lees meer

Levenstherapie

Lisa Mérelle, Levenstherapeut, healer, Reiki practitioner

Je kunt bij mij terecht voor diepgaande holistische therapie. Met veel liefde kijk ik samen met jou naar blokkades en patronen in je leven en lichaam, om deze weer in stroming te brengen. D.m.v. bijv. traumawerk, energetisch werk (zoals healing en Reiki) en systemisch werk. Lees meer

Seksualiteitscoaching

Yves Bonroy, intimiteits- en seksualiteitscoach

Ik ben Yves, en ik ben een seks- en intimiteitscoach. Ik coach, train en begeleid mannen, vrouwen en koppels bij hun zoektocht naar een fijnere en meer vervullende verbinding met zichzelf en hun partner. Lees meer

Psychologie en PRI

Liesbeth Steenhof, Psycholoog en PRI therapeut

Mijn naam is Liesbeth Steenhof. Ik ben psycholoog en PRI therapeut. PRI is zo’n mooi en praktisch instrument om belemmerende gedachten en emoties aan te pakken en ik wil het graag aan jou als (aanstaande) ouder leren. Lees meer

Natuurgeneeskunde

Hetty Kerssies, Therapeut Westerse Natuurgeneeskunde

Ik ben gecertificeerd therapeut met meer dan 20 jaar ervaring. Mijn specialisatie is het therapeutisch vasten en endometriose. In mijn unieke trajecten begeleid ik je met oprechte aandacht, invoelend en in zachtheid, om je gezondheid en welzijn te vergroten. Lees meer

Lichaamswerk

Reynold Wybenga, (tantra) massage en IPT

Vanaf 2023 geef ik (tantra) massages en IPT sessies bij Dana Centrum. Ik geef sessies aan zowel mannen als vrouwen. De nadruk ligt op weer in contact komen met je lijf en voelen waar je behoefte aan hebt.

Lees meer.