','

' ); } ?>

Ons team

Onze missie: de best mogelijk zorg voor jou!

Bij Dana Centrum werken we met een professioneel team om jou, je partner & jullie kindje de best mogelijke zorg te geven. Voor begeleiding van je zwangerschap kom je bij één van onze teams van steeds 2 verloskundigen. Zij stellen zich hieronder graag aan je voor.

Daarnaast hebben we diverse therapeuten, coaches en andere professionals in huis die jou op verschillende vlakken kunnen begeleiden rondom je zwangerschap, bevalling, maar ook de tijd erna. Wil je een afspraak maken? Klik dan op de therapeut/coach voor de contactgegevens of bel naar de receptie van Dana Centrum.

Verloskundigen

Ellis van Renterghem-Praamstra, Vroedvrouw
(BIG 19058053603)

Ellis is getrouwd en moeder van vier. Van 2003 tot 2021 werkte ze als verloskundige. In 2021 besloot zij het vak even los te laten en kwam zij bij Dana als praktijkondersteuner. De kleinschaligheid bij Dana en de holistische benadering spraken haar zo aan dat zij per 1 juni 2023 haar oude liefde – de verloskunde – weer opgepakt heeft als vroedvrouw bij Dana.

Lees meer

Martine Boerma, Vroedvrouw en IPT-Practitioner
(BIG 99048859203)

Sinds 1998 is zij verloskundige in hart en nieren. Met hart en ziel, kennis, kunde, liefdevolle aanraking en humor begeleid zij vrouwen in hun proces.

Naast verloskundige is Martine ook werkzaam als IPT-Practitioner bij Dana Centrum.

Lees meer

Kapinga Mwamba, Vroedvrouw
(BIG 19918361703)

Kapinga maakt in ieder geval t/m de zomermaanden deel uit van ons verloskundige team. Al 12 jaar werkzaam als (holistisch) verloskundige, onder andere als zelfstandige caseloadverloskundige in haar eigen praktijk en nauw betrokken als docent en bestuurslid bij de opleiding voor natuurlijke kraamzorg. Ze houdt enorm van zingen en heeft zin om samen met andere collega’s aan de slag te gaan binnen ons team en kijkt uit naar mooie begeleidingen met cliënten van Dana.

Verloskundige & Echoscopiste

Daphne van der Putten – Vroedvrouw, IPT opleider & IPT-Practitioner
(BIG 99913382703)

Vroedvrouw in hart en nieren, begaan, betrokken, liefdevol, kundig en krachtig. Al jaren begeleidt zij vrouwen in het bijzondere proces van zwangerschap en geboorte. Daphne is naast vroedvrouw ook werkzaam als IPT-opleider. Zij zal vooral als back-up fungeren voor het vaste verloskundigenteam Ellis & Martine.

Lees meer

Marloes van Schagen – Echoscopist (BIG 19917749203)

Marloes is een warme en kundige echoscopist (tevens vroedvrouw) die je met liefde en humor meeneemt tijdens een echoscopisch onderzoek van jullie kindje in je buik.

Je kan bij Marloes terecht voor alle echo’s zowel medisch als op eigen verzoek.

Vanuit haar Boshuisje op de Veluwe komt ze op dinsdag of woensdag naar de praktijk. Lees meer

Praktijkondersteuning

Saskia Schipper, Algemeen ondersteuner

Saskia is sinds 2019 betrokken bij de IPT opleiding en werd daarna praktijkondersteuner bij Dana. Nu biedt zij algemene ondersteuning aan het management en iedereen die bij Dana werkt. Ze verzorgt de dagelijkse financiële en personeelsadministratie, doet agendabeheer en nog veel meer. Zo is zij o.a. het aanspreekpunt voor verhuur van workshop- en praktijkruimtes in Calluna en vervangt zij de praktijkondersteuner bij vakantie en ziekte. Saskia werkt op maandag, dinsdag en donderdag.

Lees meer

Ramona Jongerius, Praktijkondersteuner

Nu Ellis weer als vroedvrouw is gaan werken, ondersteunt Ramona ons per 1 juni 2023 met de praktijkvoering. Je vindt haar elke werkdag (met uitzondering van woensdag) tussen 9:30 en 14:00 uur in de receptie, waar ze iedereen een warm welkom geeft bij Calluna, de telefoon aanneemt, afspraken inplant en zoveel meer! Ramona is telefonisch bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 10:00-13:00.

Lees meer

Integral Pelvic Therapy (IPT)

Daphne van der Putten, Eigenaar Dana, IPT-Practitioner en oprichter/hoofddocent van Integral Pelvic Therapy
(BIG 99913382703)

Daphne en Mariette hebben een grote missie: vrouwen, en ook mannen, weer in contact brengen met alle wijsheid die in het lichaam & bekkengebied verscholen ligt.

Lees meer

Daphne

Mariëtte Frits, Eigenaar Dana, IPT-Practitioner en oprichter/hoofddocent van Integral Pelvic Therapy

Mariëtte en Daphne hebben een grote missie: vrouwen, en ook mannen, weer in contact brengen met alle wijsheid die in het lichaam & bekkengebied verscholen ligt

Lees meer

Mariette

Martine Boerma, IPT-Practitioner 
(BIG 99048859203)

Martine werkt al sinds het begin in de praktijk als IPT-Practitioner. 

Met hart en ziel, kennis, kunde, liefdevolle aanraking en humor begeleid zij vrouwen in hun proces. Wij zijn enorm dankbaar dat zij deel uitmaakt van ons team. 

Lees meer

Martine Boerma

Daphne Hooiveld, IPT-Practitioner
(beschikbaar voor afspraken vanaf 28 augustus 2024)

Mijn naam is Daphne. Ik geef op woensdagmiddagen in de oneven weken IPT-sessies bij Dana. Zowel mannen als vrouwen zijn welkom bij mij. Door mijn jarenlange ervaring als holistisch massagetherapeut en individueel systemisch coach zijn mijn handen vaardig geworden in afgestemd aanraken en helpen bij ontspannen. Ik bekijk een mens en zijn/haar hulpvraag altijd vanuit de context.

Lees meer

Daphne Hooiveld IPT

Flo Joly de Lotbiniere, IPT-Practitioner
(BIG 09930895403)

Flo heeft veel IPT ervaring en heeft begin 2020 de opleiding voor vrouwen afgerond. In 2022 is zij verder gegaan met de opleiding voor mannen, maar biedt momenteel alleen sessies aan vrouwen aan. Als gecertificeerd (en voormalig Dana-) verloskundige kan Flo ook met vrouwen werken tijdens de zwangerschap.

Lees meer

Bekkenfysiotherapie

Petra Tuunter, Fysiotherapeut en ZwangerFit Docent
(BIG 19064315904)

Mijn naam is Petra Tuunter. Ik ben bekkenfysiotherapeut en kan je bijstaan bij problemen met je bekken of bekkenbodemfunctie, zoals bekkenpijn, urineverlies, verzakkingsklachten en pijn bij vrijen, door middel van onderzoek en therapie. Lees meer

Petra

Lichaamswerk

Reynold Wybenga, massage

Vanaf 2023 geef ik massages en sessies bij Dana Centrum. Ik geef sessies aan zowel mannen als vrouwen. De nadruk ligt op weer in contact komen met je lijf en voelen waar je behoefte aan hebt.

Lees meer.

Levenstherapie

Lisa Mérelle, Levenstherapeut, healer, Reiki practitioner

Je kunt bij mij terecht voor diepgaande holistische therapie. Met veel liefde kijk ik samen met jou naar blokkades en patronen in je leven en lichaam, om deze weer in stroming te brengen. D.m.v. bijv. traumawerk, energetisch werk (zoals healing en Reiki) en systemisch werk. Lees meer

Seksualiteitscoaching

Yves Bonroy, intimiteits- en seksualiteitscoach

Ik ben Yves, en ik ben een seks- en intimiteitscoach. Ik coach, train en begeleid mannen, vrouwen en koppels bij hun zoektocht naar een fijnere en meer vervullende verbinding met zichzelf en hun partner. Lees meer

Psychologie en PRI

Liesbeth Steenhof, Psycholoog en PRI therapeut

Mijn naam is Liesbeth Steenhof. Ik ben psycholoog en PRI therapeut. PRI is zo’n mooi en praktisch instrument om belemmerende gedachten en emoties aan te pakken en ik wil het graag aan jou als (aanstaande) ouder leren. Lees meer

De grondleggers

Daphne van der Putten, Eigenaar, Founder van Integral Pelvic Therapy, Vroedvrouw, Opleider, IPT-Practitioner

Vroedvrouw in hart en nieren, begaan, betrokken, liefdevol, kundig en krachtig. Al jaren begeleidt zij vrouwen in het bijzondere proces van zwangerschap en geboorte.

Lees meer

Mariëtte Frits, Eigenaar, Founder van Integral Pelvic Therapy, Opleider, IPT-Practitioner en Body Stress Release Practitioner

Opleider, trainer, gevoelsmens in hart en nieren. Sinds 2004 begeleidt zij mensen in hun herstelproces en ontwikkeling en leidt zij met hart en ziel mensen op.

Lees meer

Mariette