Verloskunde
Bekkenzorg
Opleiding

Natuurlijke bevalling
Holistische verloskunde
Vertrouwen tijdens bevalling
Balans in je bekken

Welkom bij Dana, verloskundige praktijk te Zeist voor holistische verloskunde, (bekken)zorg en opleidingen.

Waarom kiezen voor Dana?

  • Ken elkaar door en door en weet wie er bij je bevalling is; 2 bevlogen vroedvrouwen per team
  • Vervanging door een vroedvrouw vanuit Dana met dezelfde visie en werkwijze in geval van ziekte, overmacht of vakantie
  • Integratie van lichaamswerk in de vorm Integral Pelvic Therapy®, alle vroedvrouwen zijn getraind in deze methode
  • Mogelijkheid tot medische – en pretecho’s, waarbij de echoscopisten getraind zijn in het embodied consent
  • Expertisecentrum met diverse elkaar ondersteunende therapievormen onder één dak, van (pre)conceptie tot ver na de geboorte vanuit holistisch perspectief

In ons verloskunde centrum vind je holistisch werkende vroedvrouwen die stevig met hun voeten op de grond staan en met hart en ziel de begeleiding van je zwangerschap en geboorte aangaan om deze bijzondere reis samen met jou en je partner af te leggen.

Ook vind je op deze prachtige plek zorg aan vrouwen en mannen, op het gebied van bekkengezondheid met Integral Pelvic Therapy (IPT) en reguliere bekkenbodemfysiotherapie.

De IPT® Practitioners, begeleiden jou met veel liefde, kennis en kunde naar meer balans in je bekken.

Dana Centrum gebouw
We vinden het heel bijzonder jullie in het prachtige pand “Calluna” te mogen ontvangen. Half juli 2020 kwam Calluna op ons pad en het voelde meteen als “thuiskomen”. We hopen van harte dat ook jullie je hier erg welkom en thuis zullen voelen.

Nieuwsbrief

Werkgebied

Iedere vrouw die woont in een straal van 55 km rondom Zeist, bijvoorbeeld Utrecht, Amsterdam, Den Bosch is welkom in onze verloskundigenpraktijk. Wel zorgen we voor een goede achterwacht wanneer wij te lang onderweg zouden zijn en je hebt eerder hulp nodig.

Ervaringen van cliënten

Dana is een enorm fijne plek waar je wordt bijgestaan door oprecht betrokken mensen. Er wordt naar je geluisterd en iedereen staat écht voor je klaar, juist ook op die momenten dat je dit het hardste nodig hebt. Dana heeft een onmisbare bijdrage geleverd aan onze zwangerschap en bevalling.


Houkje, Jasper en Sterre

De thuisgeboorte van onze zoon hebben we als een heel bijzondere samenwerking ervaren tussen vroedvrouw, vader, moeder en kind. De praktijk voelt als een warm bad! Je voelt je er heel welkom en gezien. Dat begint al bij Ivonne of Saskia aan de telefoon/via mail/ en bij binnenkomst. Het is fijn dat er wordt samengewerkt met een team met heel ervaren professionals zoals een fysiotherapeute. Ik gun het elke vrouw om zo’n vroedvrouw als Aster aan haar zijde te ervaren!

Peter en Hanne